В нашия онлайн магазин вече може да ползвате предимствата на пазаруването с карта и плащането с наложен платеж едновременно с услугата Гарантирано от Еконт с наложен платеж.

Как работи?

  1. При завършване на поръчката, избирате начин на плащане Гарантирано от Еконт. Въвеждате данните на картата си и потвърждавате поръчката.
  2. Сумата за стойността на покупката, доставка и връщане се резервира по картата Ви, без да се тегли.
  3. Когато получите пратката от куриер или в офис на Еконт, избирате дали да я задържите или да я върнете.
    1.  Ако я задържите, стойността на покупката и доставката автоматично се приспадат от картата Ви.
    1. Ако върнете стоката, от картата Ви се приспада само цената на доставката в двете посоки.

Доставката на стоките, които сте добавили във Вашата кошница са с включен ДДС и с крайни цени за продуктите но не и за генерираните стойности за доставка за продукти за които се изисква допълнително опаковане, застраховка поради чупливост или друго! Онлайн калкулаторите на двете куриерски компании за доставка до посочения от Вас адрес или офис на куриера които са интегрирани на сайта ни www.fineolives.com калкулират ЕДИНСТВЕНО стойността на доставка без да бъдат калкулирани разходите за последващо опаковане на продуктите без значение дали са чупливи!!!Не са включени разходи за торбичките на куриерите или аеро фолиа! Молим всеки един от Вас многоуважаваните ни клиенти да проверявате финалната цена за доставка с обаждане на посочените на страницата ни телефони, имейл адреси или социални профили за контакти за да бъдат избегнати всякакви бъдещи спорове или недоразумения!

Модулът за доставка чрез Еконт Експрес Ви дава възможност да поръчате и заплатите Вашите продукти чрез сигурно онлайн заплащане с дебитна или кредитна карта! Разплащателния метод е изцяло онлайн. В случай,че желаете да получите и заплатите поръчката си чрез Еконт но с наложен платеж при доставка е необходимо да се свържете с нас за да уточним детайлите.

Опцията за доставка чрез Спиди Ви дава възможност да поръчате Вашите продукти единствено с наложен платеж при доставка.Опция за онлайн разплащане при този модул не се поддържа на сайта ни.

Благодарим Ви, за разбирането!

Leave a Comment