Нашата история и мисия за
бъдещето

Фирма ЕЛИТОЛ ООД осъществява търговска дейност още от Зората на ранната Демокрация през далечната 1989 г . Основател на търговската дейност е известния сред градските среди общественник, търговец и радиоводещ г-н Венелин Пенев.През всичките тези години на труден житейски и бизнес преход сме се старали да предлагаме на нашите клиенти атрактивни и релевантни ценови условия на хранителните продукти, които предлагаме в нашия хранителен магазин.Обектът ни се намира на Централен КООП пазар в гр.Разград на ул.Марица-60. Основната ни задача и мисия е да предлагаме висококачествени хранителни продукти част от които внасяме директно от страни като Турция, Гърция и други страни, които са част от ЕС.


начало

Нашата мисия

Целта ни е да завоюваме лидерски позиции в производството и предлагането на маслини в Турция, България и Европа; да се докажем като един сигурен партньор; да стъпим на европейския пазар с продукти отличаващи се с високо качество и рентабилна цена.

За маслините

Фирма ЕЛИТОЛ ООД е директен вносител на висококачествени Турски маслини от района на град „Маниса“-Турция. Предлагаме на Вашето внимание най-продаваните и търсени от клиентите ни ТОП продукти. Изборът оставяме на Вас!

Можете да ни намерите на следния адрес

Работно време на сайта и адрес

Понеделник- Петък: 8:00-18:30ч.
Събота-Неделя: 09.00-17.00ч.

Разград ул.Л.Каравелов 45

sales@fineolives.com;admin@fineolives.com

Фирмен магазин

Фирмен магазин КООП гр.Разград ул. Марица № 2
+359898552927
sales@fineolives.com admin@fineolives.com
Преди Обяд: от 07,30 до 13,00ч.
След Обяд: от 14,00 до 19,00ч.
От Поненеделник до Неделя